Selecteer een pagina

check

 

Vakkundige Reparatie

check

 

Eerlijk Advies

check

 

Uitstekende Service

check

 

Gratis Parkeren

Diepvries Deurne

Een diepvries koopt u bij dé elektrovakman in de buurt van Deurne! Elektro Verberkt staat al sinds 1934 bekend als dé elektrovakman van Bakel en Deurne. Bij ons familiebedrijf staat een goede en uitgebreide service hoog in het vaandel. Wij leveren uw diepvries in Deurne, sluiten hem aan en leggen u uit hoe u het apparaat moet bedienen. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Welke type diepvries past in uw huis in Deurne?

Bij ons heeft u een ruime keuze aan diepvriezers. Deze zijn er namelijk in veel verschillende soorten en maten. Elk geschikt voor een andere ruimte en afwerking. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Inbouwvriezer: Een vriezer die wordt ingebouwd in uw aanrecht waardoor deze perfect past in het ontwerp van uw keuken.
  • onderbouw: Een vriezer die wordt ingebouwd in uw aanrecht waardoor deze perfect past in het ontwerp van uw keuken.
  • Onderbouwvriezer: Deze vriezer wordt niet ingebouwd, maar staat wel onder het aanrecht waardoor deze altijd zichtbaar in uw keuken staat.
  • Vrijstaande vriezer: Een grote vriezer die, zoals de naam al doet vermoeden, vrijstaat van een keukenblok of ander apparaat.
  • Vrieskist: Dit is vaak een grote variant waarbij de vriezer niet beschikt over een deur, maar over een deksel.

Kom langs in onze winkel voor deskundig advies!

Zoals u hierboven te lezen is heeft u erg veel keuze met betrekking tot een diepvries die u kunt laten bezorgen in Deurne. Bent u niet zeker wat voor u de beste optie is? Neem dan snel contact op via het nummer 0492 34 12 80 of kom langs in onze winkel! Er staat altijd een specialist voor u klaar die u voorziet van het beste advies.

Elektro Verberkt

Van de Poelstraat 17
5761 BW Bakel
Nederland

T: 0492 34 12 80
E: info@elektroverberkt.nl