Selecteer een pagina

check

 

Vakkundige Reparatie

check

 

Eerlijk Advies

check

 

Uitstekende Service

check

 

Gratis Parkeren

Electro winkel Helmond

Elektro Verberkt is een winkel die gespecialiseerd is in electro in de omgeving van Helmond. Wij hebben een groot assortiment aan witgoed, televisies, Hi-Fi sets en andere elektronica. Sinds 1934 zijn wij specialist in alles wat met electro te maken heeft in de omgeving van Helmond.

Veelzijdig assortiment electro in onze winkel in de omgeving van Helmond

U heeft keuze uit een ruim assortiment electro in onze winkel in de buurt van Helmond. In ons assortiment hebben wij onder meer:

  • Televisies;
  • Wasmachines/Drogers;
  • Vaatwassers
  • Koel-, en Vriesapparaten
  • Stofzuigers;
  • Hi-Fi Systemen
  • Klein huishoudelijk apparatuur
  • Kookplaten en afzuigkappen

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit én voor de beste prijs! Wij zijn namelijk aangesloten bij de grootste inkooporganisatie van Europa: United Retail. Door het inkopen van grote aantallen kunnen wij onze producten voordelig aanbieden. Wist u trouwens dat u al binnen 13 minuten bij onze electro winkel in Helmond bent?

Deskundig advies over alle soorten witgoed

Witgoed is de verzamelnaam van alle elektronische huishoudelijke apparaten. Hier vallen onder andere: wasmachines, droogtrommels, gasfornuizen en koelkasten onder. De naam witgoed is hieraan gegeven, omdat deze apparaten vaak wit van kleur zijn. In onze elektronica winkel, die uitstekend te bereiken is vanuit Deurne, geven onze specialisten u advies over de beste keuze in uw situatie. Elke gezinssamenstelling is anders en vraagt dus ook om een ander soort witgoed. Een gezin met drie kinderen heeft bijvoorbeeld een ruimere koelkast en wasmachine nodig dan iemand die alleen woont.

Ook vanuit Deurne is onze winkel, gespecialiseerd in electro, goed te bereiken

Woont u in de omgeving van Deurne en bent u op zoek naar kwalitatieve elektronica en de beste service? Dan moet u naar Elektro Verberkt in Bakel. Wist u dat het vanuit Deurne slechts 10 minuten rijden is naar onze elektro winkel! Wij zijn dus altijd dichtbij wanneer u op zoek bent naar de beste elektronica.

Kom langs in onze winkel en bestel uw electro!

Kom snel langs in onze winkel en laat u adviseren over al de elektronica die wij leveren in Deurne en Helmond en bestel direct! Beschikt u niet over de mogelijkheid om het apparaat zelf mee naar huis te nemen? Dat is geen probleem! Wij bezorgen alle elektro gratis in Helmond en Deurne, direct vanuit onze winkel! Ook het installeren is hierbij inbegrepen. Wij gaan pas naar huis als u precies weet hoe u het apparaat moet gebruiken! Heeft u vragen? Bel dan vandaag nog naar 0492 34 12 80. Een van onze specialisten staat u graag te woord.