Selecteer een pagina

check

 

Vakkundige Reparatie

check

 

Eerlijk Advies

check

 

Uitstekende Service

check

 

Gratis Parkeren

Koelkast reparatie Helmond

Elektro Verberkt verricht koelkast reparatie in Helmond en omgeving. Al meer dan 80 jaar kunt u bij ons Terecht voor inbouwkoelkasten, koelvriescombinaties, vrijstaande koelkasten, Amerikaanse koelkasten en daarnaast natuurlijk alles op het gebied van witgoed, beeld en geluid. Wij staan voor u klaar wanneer uw koelkast is gestopt met werken. Door Elektro Verberkt zit u nooit lang zonder koelkast.

Biedt uw koelkast ter reparatie aan in de buurt van Eindhoven

Het is erg vervelend wanneer uw koelkast kapot gaat. Uw eten wordt niet meer gekoeld en gaat bederven. Elektro Verberkt zorgt ervoor dat u in een mum van tijd weer kunt genieten van een goedwerkende koelkast. Wij komen de kapotte koelkast bij u ophalen en doen ons best om deze binnen twee werkdagen te repareren. Lukt dit ons niet? Dan zorgen wij ervoor dat u tijdens de reparatie van uw koelkast een leenkoelkast krijgt in Eindhoven.

Bel ons en maak direct een afspraak!

Bel ons op het nummer 0492 34 12 80 en maak direct een afspraak om uw koelkast te laten repareren. Wanneer u vanuit Eindhoven uw koelkast ter reparatie aan wilt bieden, kunt u dit ook doen door middel van het reparatieformulier op onze website. Als u deze volledig heeft ingevuld bellen wij u zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken.