Selecteer een pagina

check

 

Vakkundige Reparatie

check

 

Eerlijk Advies

check

 

Uitstekende Service

check

 

Gratis Parkeren

Witgoed Deurne

Voor het beste witgoed moet u naar Elektro Verberkt in Deurne. Al sinds 1934 zijn wij dé specialist op het gebied van elektronica en witgoed. Ook voor witgoed reparaties in Deurne en omgeving kunt u bij ons terecht.  Witgoed is de verzamelnaam voor alle elektrische huishoudelijke apparaten. Deze zijn vaak wit van kleur, vandaar de naam: ‘witgoed’.

Ruim assortiment witgoed bij de elektrovakman in Deurne

In onze winkel in de buurt van Deurne vindt u een ruim assortiment aan witgoed. Elk huishoudelijk apparaat dat u zoekt hebben wij in huis. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vaatwasser of wasmachine óf dat u een nieuwe magnetron of kookplaat nodig heeft. Bij Elektro Verberkt slaagt u gegarandeerd.

Ook voor witgoed reparatie in Deurne en omgeving

Als u in Deurne woont en uw witgoed kapot is gegaan, is het niet altijd nodig om direct een nieuwe te kopen. Naast dat dit een grote investering is, is het ook erg veel werk om de juiste variant te kiezen die precies voldoet aan uw eisen. Wij bieden een oplossing! Bij Elektro Verberkt, vlakbij Deurne, kunt u vanuit Deurne gemakkelijk uw witgoed ter reparatie aanbieden. Wij zorgen ervoor dat uw witgoed in een mum van tijd weer is gerepareerd. Biedt vandaag nog uw witgoed ter reparatie aan!

Neem snel contact met ons op!

Kom nieuw witgoed uitkiezen in onze winkel in de buurt van Deurne of biedt uw witgoed ter reparatie aan. Bel 0492 34 12 80 en maak direct een afspraak! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel waar een van onze deskundige medewerkers u graag verder helpt.