Selecteer een pagina

check

 

Vakkundige Reparatie

check

 

Eerlijk Advies

check

 

Uitstekende Service

check

 

Gratis Parkeren

Witgoed Eindhoven

Koop uw witgoed bij de specialist in de buurt van Eindhoven! Familiebedrijf Elektro Verberkt staat al sinds 1934 bekend als dé elektrovakman gevestigd in Bakel. Door de jarenlange ervaring zijn wij in staat om u passend advies te geven over alle wensen met betrekking tot witgoed. Of u op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of diepvriezer. Wij hebben het allemaal!

Witgoed specialist Elektro Verberkt bezorgt gratis in Eindhoven

Met witgoed bedoelen we huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan wasmachines, diepvriezers, koelkasten een droogtrommels. Deze apparaten zijn namelijk vaak wit, vandaar de term ‘witgoed’. Wij hebben alle soorten witgoed in ons assortiment en kunnen u hier alles over vertellen. U bent door ons deskundige advies verzekerd van een goede aankoop. Het mooiste van alles is dat wij, als specialist in witgoed, uw bestelling gratis bij u thuis leveren in Eindhoven. Wij zetten het apparaat op z’n plek en zorgen ervoor dat u precies weet hoe het apparaat werkt.

Een ruime keuze aan diepvriezers bij onze witgoed winkel in de buurt van Eindhoven

In onze winkel in de buurt van Eindhoven vindt u, in ons witgoed assortiment, diepvriezers in verschillende soorten en maten. Wij kunnen u adviseren over wat voor uw situatie de beste keuze is. Onze medewerkers weten door hun jarenlange ervaring precies wat het beste bij uw situatie past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit onder andere een:

  • Vrijstaande vriezer: Dit is een vriezer die losstaat van een keukenblok of aanrecht;
  • Vrieskist: Een diepvries waar veel in kan. Deze is breder dan de andere varianten en beschik, in plaats van een deur, over een deksel;
  • Mini-diepvries: De perfecte oplossing wanneer u weinig ruimte heeft en toch dingen wilt invriezen. Zoals de naam al verklapt: dit zijn diepvriezers van een kleiner formaat;
  • Inbouwdiepvries: Dit type diepvries wordt ingebouwd in uw keuken. Dit kan onder het aanrecht achter een keukenkastje of op een andere plek in de keuken. Deze zijn te verkrijgen in verschillende formaten.

Krijg deskundig advies in onze winkel in Bakel!

De witgoed specialist heet u van harte welkom in onze winkel in Bakel op nog geen 30 minuten rijden van Eindhoven! Kom langs voor het beste advies over witgoed en bestel direct uw gewenste apparaat. Wanneer uw bestelling binnen is, leveren we hem gratis bij u af!. Telefonisch voorzien wij u uiteraard ook van het beste advies. Bel 0492 34 12 80 als u vragen heeft over onze producten of meer wilt weten over onze winkel. Wij staan voor u klaar!