Selecteer een pagina

check

 

Vakkundige Reparatie

check

 

Eerlijk Advies

check

 

Uitstekende Service

check

 

Gratis Parkeren

Witgoed Helmond

Voor een ruim assortiment aan witgoed kunt u terecht bij dé specialist in de omgeving van Helmond. Elektro Verberkt is sinds 1934, naast leverancier van kwalitatief witgoed, ook gespecialiseerd in het uitvoeren van een reparatie aan uw witgoed.

Witgoed dat van alle gemakken voorzien is uit onze winkel in de buurt van Helmond

Als u denkt aan witgoed, denkt u waarschijnlijk aan een standaard wasmachine of droogtrommel, maar er is veel meer variatie in witgoed. Witgoed is de verzamelnaam voor alle elektrische huishoudelijke apparaten. Dit zijn onder andere wasmachines, vaatwassers, ovens, magnetrons en diepvriezers. Al deze apparaten zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Denk aan verschillende kleuren en formaten, maar u moet ook een keuze maken in de manier waarop u het witgoed wilt installeren. Kiest u bijvoorbeeld voor een vrijstaande koelkast of oven, of laat u deze inbouwen zodat deze perfect overvloeit in uw keuken? Elektro Verberkt onderscheidt zich van andere elektro winkels door middel van deskundig en eerlijk advies over al uw witgoed.

Een van de bekendste witgoed winkels in de buurt van Helmond!

Elektro Verberkt is een van de bekendste witgoed winkels in de omgeving van Helmond. Door onze jarenlange ervaring koopt u uw witgoed, en biedt u uw kapotte witgoed ter reparatie aan, met de zekerheid dat er kwaliteit geleverd wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat winkels, gespecialiseerd in witgoed, moeten beschikken over een goede service om het verschil te kunnen maken. Dit is dan ook waar Elektro Verberkt om bekend staat.

Laat u deskundig adviseren in onze winkel!

Bent u opzoek naar deskundig advies over witgoed in de buurt van Helmond? Of heeft u witgoed dat u ter reparatie aan wilt bieden vanuit Helmond? Kom dan snel langs in onze winkel! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Als u vragen heeft over onze producten of over het aanbieden van uw witgoed ter reparatie kunt u bellen naar het nummer 0492 34 12 80.